En hjemmeside om titusind ting

Hej og velkommen til Titu.dk. Denne hjemmeside er et contentsite, hvilket vil sige at vi bare gerne vil have produceret indhold og skrive om ting som interesserer os! Vi opretter løbende kategorier som vi prøver at fylde ud med ting som vi selv syntes er interessante. Nogle ting er måske trivielle, nogle ting er betalte, nogle ting er ikke skrevet af os!

Vi opfordrer alle til at kontakte os på kontakt@titu.dk og lave et blogopslag! Her er der fordele for alle da vi fortsat kan generere mere content og i kan sprede opmærksomhed fra vores site. Samtidig har i mulighed for at tilkøbe links i jeres opslag eller advertorials som det på fagsprog hedder. Kontakt os på mail for at høre nærmere om hvilke muligheder i har! Priser på links er ikke høje men varierer alt efter den hjemmeside du ønsker linket til.

Denne side har ingen intention om at være noget den ikke er. Her vil der blive opslået reklamer, dog vil vi moderere og informere klart og tydeligt at der er tale om reklame i dette tilfælde! Måden denne side skaber sin indtjening er gennem Partner-Ads og gennem Advertorials og Linksalg. Det betyder dog ikke at det er det eneste du finder her på sitet!

Links er stadig rigtig vigtige i Googles Algoritme! Titu.dk har heldigvis en høj Domain Authority og ved at at skrive gode tekster som er relevante!

Vi håber at du vil dele eller like opslag som du finder spændende! Hvis du vil bruge noget information der optræder her på sitet er du velkommen til det, vi ønsker bare at du referer til os som kilde!

God Fornøjelse på Titu.dk – Ti tusind ting på nettet

William – Ejer af Titu.dk

Titu logo
Luk menu