Find den bedste trådløse oplader til iPhone

Tusind ting om alt digitalt.

Find den bedste trådløse oplader til iPhone

Hvid traadloes iphone oplader fra iphoneopladere.dk

REKLAME/Annonce

Billedet er af en hvid iphone oplader fra iphoneopladere.dk. Se produktet her. 

Du kan lede længe hvis du vil finde den bedste trådløse oplader til din android eller iPhone. Ofte skal kabelopladere købes hyppigt – det kan være resultat af slid på ledning/kabel eller indgangsporten hvor opladeren skal sættes i. Nu gennem QI-teknologi har de fleste moderne mobiludbydere mulighed for at tilbyde trådløse mobilopladere til de nyeste smartphones. Dette gælder også iPhones som har QI-teknologi indbygget.

Det er ikke så simplet som du måske tror det er at vælge den bedste trådløse oplader til din iphone. De gør jo det samme? Har du oplevet forskellige slags opladere med kabler? Måske ikke, men når det komme til trådløse opladere så fordi der efterhånden er flere og flere smartphones som understøtter Qi-teknologi så er der også kommet flere variationer af trådløse opladere – på godt og ondt! Det betyder at der er nogle opladere som er bedre end andre, men også at nogle sælger opladere lidt dyere end andre. 

Hvorfor få en trådløs oplader?

Hvorfor burde du få en trådløs oplader? Der kan være en række grunde til at investere i en trådløs oplader. En fordel er at du ikke behøver at bakse med ledninger længere, men blot skal placere din iphone eller android på en opladningsmåtte. Det betyder at du nemt og hurtigt kan ligge din mobil, dog skal mobilen blive liggende oven på måtten i hele opladningsperioden – noget du skal være opmærksom på! 

Der er dog stadig mange udbydere og priser kan variere meget afhængig af udbyderen. Det kan også være svært at finde ud af hvilke smartphones kan understøtte trådløs opladning. Der er en hjemmeside som netop gør dette for dig. På Traadloes-opladning.dk kan du læse mere omkring hvordan den specielle QI-teknologi fungerer, samt hvordan trådløs opladning egentligt virker.

Du kan også se hvilke iphone og android mobiler som understøtter trådløs opladning. Derudover er der også en prissammenligner så du kan se de forskellige priser på de trådløse mobilopladere.

Dette indlæg indeholder reklame for traadloes-opladning.dk samt affiliate links.