Hvad koster en Tattoo?

Tusind ting om alt digitalt.

Hvad koster en Tattoo?

Tatoveringer

Der er mange som hver måned gerne vil have en tattoo. Enten er det første gang eller blot en tilføjelse til en i forvejen stor kollektion af tatoveringer. Det kan dog være svært at vide hvordan tatovører prisætter deres kunstart og arbejde. Heldigvis er der i dag en portal som hjælper brugere med at finde ud af hvad deres tatovering koster.

Tattoo bliver lavet af tatovør billede i sort hvid på titu.dk

De øverste faktorer for omkostningerne ved en tatovering omfatter kunstnerens dygtighed og eksponering, hvor du får tatoveringen, tatoveringsdesign og størrelsen samt placeringen af tatoveringen. Før du begynder din søgen efter hvor meget en tatovering koster skal du være afklaret med:

Placering af tatoveringen

Kunstner omkostninger

Størrelse af tatover

Et af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager, er, hvor meget koster en tatovering?
Der er ikke noget kort svar på dette emne, men det gamle ordsprog, “du får hvad du betaler for” gælder helt sikkert i tatoveringsverdenen. De øverste faktorer for omkostningerne ved en tatovering omfatter kunstnerens dygtighed og eksponering, hvor du får tatoveringen færdig, tatoveringsdesign og størrelse og placering af tatoveringen. Forhåbentlig vil denne artikel give et indblik i prisen på en tatovering og give dig nogle klare tilbagemeldinger om hvor du skal tage det næste med dine tatoveringsundersøgelser.

Hvordan starter jagten på din tattoo pris?

Den bedste måde at finde ud af omkostningerne ved en tatovering er at se online på tattoo stederne, hvor du leder efter en tatovering, gennemse kunstnerporteføljer og vælge en kunstner, du kan lide, udskrive noget referencemateriale og give butikken et opkald spørger, om du kan komme ind for en høring om en tatovering.

Brug hjælpesider som tattoo-priser.dk Til at finde et overslag på hvad din Tattoo kommer til at koste. Det anbefales stærkt at få tatoveret i en registreret professionel tatoveringsstudio.

Placering af Tattoo studiet. Hvis du går lokalt, har tatoveringsbutikkerne typisk minimumsbeløb, som de opkræver. Det vil generelt afhænge af, hvor længe det vil tage kunstneren at færdiggøre designet. Så om den lille blomst er på håndled eller finger, kan det koste det samme. minimums prisen kan varierer alt efter tatovørens placering. Kunstner omkostninger prisen afhænger også af tatovørens erfaring er det en newbie eller helt garvet rockstar, de bedste tatoveringer er dem, du har tænkt igennem. Når du har styr på det design, du ønsker, så start søgning efter kunstneren der skal lave den. Du vil have en person, der er velrenommeret og har dygtighed og interesse for den type tatoveringsarbejde du vil have lavet. Det er ikke nødvendigt, men helt sikkert rart at finde en kunstner, du føler en god vipe fra.

Tatoveringer

Folk får tatoveringer på afgørende punkter i deres liv, og hvem der gør arbejdet, vil høre din tatovering til. Jo bedre tatovøren er jo højere vil prisen heraf også blive Størrelse af tatovering Når man udforsker forskellige størrelser af tatoveringer, er der flere faktorer, der påvirker omkostningerne. Det er klart, jo større et design, jo længere tid tager det at færdiggøre, og deraf jo mere vil tatoveringen koste. Jo mere detaljeret og tidskrævende, desto mere kan kunstneren opkræve. De fleste kunstnere opkræver en time sats, men det kan variere meget. Nogle kunstnere inkluderer designet i prisen på tatoveringen til nogle store detaljerede stykker, så længe du forpligter dig til at få det gjort med dem.

på afgørende punkter i deres liv, og hvem der gør arbejdet, vil høre din tatovering til. Jo bedre tatovøren er jo højere vil prisen heraf også blive Størrelse af tatovering Når man udforsker forskellige størrelser af tatoveringer, er der flere faktorer, der påvirker omkostningerne. Det er klart, jo større et design, jo længere tid tager det at færdiggøre, og deraf jo mere vil tatoveringen koste. Jo mere detaljeret og tidskrævende, desto mere kan kunstneren opkræve. De fleste kunstnere opkræver en time sats, men det kan variere meget. Nogle kunstnere inkluderer designet i prisen på tatoveringen til nogle store detaljerede stykker, så længe du forpligter dig til at få det gjort med dem.

Har du noget du vil tilføje til artiklen? Smid en kommentar!

3 svar

 1. Hans E. siger:

  Jeg vil gerne have en tatovering snart, og vil derfor gerne vide lidt omkring prislejet. Jeg kan sagtens gå ind og forhøre mig da jeg ved det er meget forskelligt! Men er der nogle af jer, som har fået en tatovering og som muligvis har en ide om det?

  Thinkbeforeyouink.dk skriver også om tatoverings priser, de skriver at det ca. Koster 1000DKK / timen. Det jeg egentlig bare gerne vil vide er om disse priser er noget jeg kan regne med når jeg tager finde en tatovør til opgaven?

 2. Frederik Rasmussen siger:

  Hejsa, min ven og jeg vil gerne have en tatovering midt på låret.
  Det skal være en tatovering af KATJA KAJ OG BENTE BENT, i en størrelse 3×6 cm. Så ret lille.
  Ville høre hvor meget sådan en koster og hvor ondt det gør at få en tatovering på låret fra 1-10?
  Mvh Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *