Hvorfor algerens betaler sig

Tusind ting om alt digitalt.

Hvorfor algerens betaler sig

Algerens billede fra Nul-Alger

Det danske vejr giver gode betingelser for algevækst og det betyder at du kunne stå i en situation hvor du med fordel kan få en algerens. En rens kan give nyt liv til din terrasse, altan, fliser eller facade. Ja faktisk alle de steder hvor alger kan dukke op.

Algerens billede fra Nul-Alger
Effekt af professionel rens af alger

Der er 2 muligheder for hvordan du kan rense dine overflader – du kan enten gøre det selv, eller du kan hyre et algerens firma.

Se mere her hvis du leder du efter mere information om gør det selv algerens.

Hvad er forskellen på rens og behandling?

Hvad er forskellen på en algebehandling og en rens er et spørgsmål som mange stiller sig selv. Forskellen ligger i om man sprøjter algemiddel på tag, fliser, facaden m.m. eller om det renses af taget, fliserne eller facaden. Derudover kan der være en forskel i algerens pris og algebehandling pris.

Hvordan fjerner du alger?

Alger gror naturligt i det fri, og det er kun pga. det grimme udseende på overflader der er argumentet for at fjerne det.

Algevækst på overflader og belægninger kan dog give andre problemer! Alger gør nemlig overflader glatte, hvilket kan ende ud i skader hvis man glider.

Hvilke midler kan bruges til at rense alger?

Midlerne som der bruges til rens skal være miljøvenlige og godkendt af Miljøstyrelsen. Du kan se Miljøstyrelsen liste over godkendte algerens midler her.

Algerens firma

Du kan med fordel vælge et algefjerner firma til at klare algerensningen for dig. Der er ofte gode priser for en effektiv og miljøvenlig algerens.

Hvis dit hjems facader, tag eller fliser er blevet angrebet er du en blandt mange! Alger kan være trælse og er noget som de fleste danske husejere døjer med. Dog kan du med den rigtige rens, f.eks. som den du kan få hos mange alge-fjerner firmaer, få flotte udendørsarealer tilbage igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *