Køb Domæne – Sammenlign priser her

Tusind ting om alt digitalt.

Køb Domæne – Sammenlign priser her

Køb domæne og find et godt domæne navn

Har du fået en god ide og skal nu til at købe et domæne? Så har du måske spurgt dig selv: ”Hvor finder jeg den bedste pris? Her på siden har vi samlet viden, og priser fra domæneudbydere og lavet en simpel guide, som kan hjælpe dig med at købe dit domæne! Jeg håber denne artikel hjælper dig på vej med at bygge et nyt website – ellers er du velkommen til at skrive en kommentar i bunden eller skrive til kontakt@titu.dk hvis du har spørgsmål.

Hvad er et domæne?

Et domæne, og dit domænenavn, er din permanente adresse på Internettet. Det er hvad folk skriver i deres browsere for at finde din hjemmeside. Et domæne ser sådan her ud: ditdomænenavn.dk. Mange gange vil du se www/ foran. Det kan du selv vælge at inkludere eller ekskludere dette.

Hvor kan jeg købe et domæne?

Herunder er en oversigt af steder hvor du kan købe et domæne. Vær opmærksom på at du ikke rigtig ”køber” domænet, du lejer blot domænet på ubegrænset tid.

7 hjemmesider hvor du kan købe domæner!
  1. Simply.com
  2. NordicWay.dk
  3. Netsite.dk
  4. E-studio.dk
  5. One.com
  6. Dandomain.dk
  7. Netgiganten.dk

 

Domæne udbyder oversigt:

Udbyder Navn

Domæne .dk Pris

Webhotel 1. år

Webhotel 2+ år

Rating (Trustpilot)

Gå til udbyder

121,- DKK

/År

19,- DKK
/Md

37,- DKK
/Md

4.8/5

99,- DKK
/År

9.5,- DKK
/Md

29,- DKK
/Md

4.8/5

100,- DKK
/År

50,- DKK
/Md

50,- DKK
/Md

4.6/5

89,- DKK
/År

24.85,- DKK
/Md

24.85,- DKK
/Md

4.7/5

69,- DKK
/År

19,- DKK
/Md

19,- DKK
/Md + 79 kr. fornyelse

3.8/5

99,- DKK
/År

49,- DKK
/Md

129,- DKK
/Md

4.6/5

61,- DKK
/År

19,- DKK
/Md + 99 kr. oprettelse

19,- DKK
/Md

4.0/5

Vær opmærksom på at tabellen ikke tager højde for rabat eller priskampagner. Vi arbejder på at holde tabellen opdateret.

Reklame

 

Hvad er et godt domænenavn?

I Danmark er det en god idé at købe et .dk domæne, for at indikere hvor dit domæne hører til. Undgå brug af æ, ø og å da dette er specialtegn og kan give dig problemer. Brug i stedet ae, oe og aa.

Du kan læse mere om problemer med æ, ø å i domænenavne her.

Herudover er det en god ide at undgå sammensatte ord, og i stedet bruge bindestreg ( – ) for at indikere et mellemrum i domænenavnet. Så denne hjemmeside vil f.eks. hedde ”ti-tu.dk” hvis der var naturligt mellemrum imellem de to ord.

Hvad skal dit domæne hedde?

Det kan være meget svært at finde på et navn. Først og fremmest er det en god ide at tænke over hvad du vil bruge dit domæne til. Du kan bruge domæne udbyderens søgeværktøj til at se hvilke versioner af dit domæner er til rådighed. Herunder kan du se hvordan jeg har søgt efter andre muligheder med titu. Den viser at dette site er hostet hos Simply.com, og desværre er titu.com taget! Så skal jeg være kreativ hvis jeg vil lave en .com side

Køb domæne ved Simply, søgning efter titu domæner.

Det er en god ide at lave en brainstorm, finde på synonymer eller elementer som relaterer sig til det du gerne vil med dit website. Du kan også finde på dit helt eget navn (og håbe på det ikke er taget endnu).

Har jeg en hjemmeside nu når jeg har købt et domæne?

Nej ikke helt. Dit domæne er din adresse, for at få en hjemmeside så skal du installere et webhotel på denne adresse. Heldigvis er dette meget nemt, og flere udbydere tilbyder muligheden for at købe både domæne og webhotel i samme omgang. Du kan finde de bedste webhoteller på denne side.

OBS: Vær opmærksom på at et webhotel koster noget udover dit domænekøb!

 

Reklame

 DK-Hostmaster

DK-Hostmaster administrerer de danske domæner. Det vil sige alle domæner der ender på ”.dk”. Du kan forvente en mail om bekræftelse af domænet, efter du har købt det hos en udbyder.

Hvor mange domæner må du købe?

Du må købe alle de domæner du vil. Du skal blot huske at der er en årlig fornyelsespris. Så længe du kan betale denne så kan du købe så mange domæner du ønsker.

Hvad gør du hvis du ikke vil have dit købte domæne mere?

Hvis du ikke vil have dit domæne længere, så skal du lade være med at forny det når tiden kommer til at betale fornyelsesprisen. Så fritstilles domænet igen.

Mangler vi at noget om domæner?

Er der noget som artiklen mangler at skrive om? Så skriv en kommentar herunder, så vi får det hele med! 

Annonce:

Et svar

  1. […] plads inden. Dette koster penge. Du kan læse mere om at finde og købe domæner i denne artikel om køb domæne. Du skal også have et webhotel hvor du kan installere WordPress på – herefter kan du komme i […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *